Remediul pentru tornadele din suflet

… au trecut luni de zile de când nu am mai avut un moment de reculegere a gândurilor și de ordine în zi… sau măcar timp de o cafea. Am respirat adânc, încercând să-mi limpezesc anxietatea neclară a tuturor lucrurilor de care trebuie să mă ocup, dar de care acum parcă nu-mi amintesc….

Citeste mai mult »

„Stuff” O conversație deschisă

„Stuff” prezintă o conversație cu șapte cupluri din țări și realități diferite, dar care împărtășesc aceeași preocupare: copiii lor ar trebui să fie capabili să creeze relații sănătoase cu lucrurile materiale și să știe cum să le folosească în mod responsabil.

Citeste mai mult »

Căsătoria…o provocare care durează toată viața!

Am învățat să nu mai lăsăm noaptea să apună peste supărările noastre și încercăm să depășim interesele individuale. Nu ne mai întrebăm dacă pierdem sau câștigăm (adică dacă se face cum spun eu sau el), căci dorința determinantă este de a dărui. Și scopul nu este acea imagine, mereu limitată, a fericirii noastre ci realizarea unei unităti, construirea unei legături vii.

Citeste mai mult »

Şi eu muncesc

Ce atenţie, ce grijă pentru ordine, ce preocupare pentru a mătura, pentru a spăla vasele, pentru a pune rufele murdare în coşul de la baie! Nimic…

Citeste mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA

Fotografii dăruite prin deosebita amabilitate a Dicasteriului pentru Laici, Familie și Viață.