Se dă startul la cursurile pentru logodnici

Dragi tineri! Nu vă fie frică, nu sunteți singuri! Pregătirea pentru căsătorie, cursul de logodnici este o ocazie benefică pentru: – o deschidere mai largă unul către celălalt, – aprofundarea comunicării, – a auzi și vedea că nu sunteți singuri, că există și alți tineri și cupluri căsătorite de mai mult timp, care se confruntă cu …

Citeste mai mult »

De ce cu tine? Răspunsuri la problemele actuale ale familiei

La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea De ce cu tine? Răspunsuri la problemele actuale ale familiei, scrisă de pr. dr. Felician Tiba. Cartea apare în colecţia „Cateheză”, în formatul 14×20 cm, are 56 de pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din ţară la preţul de 10 lei.

Citeste mai mult »

Curs pentru logodnici – un dar de la Dumnezeu

Curs pentru logodnici?! Ce mai este și această pregătire pentru căsătorie?! – suntem adesea întrebați. Răspunsul vine fără ezitare din suflet: un cadou pentru cei tineri, un dar de la bunul Dumnezeu – răspunsuri la întrebări, clarificări, comunitate, comunicare cu alți tineri care se confruntă cu aceleași temeri, neclarități, bucurii, întâlnire și învățare de la cupluri care au trecut deja prin mai multe experiențe și care împărtășesc cu deschidere trăirile lor.

Citeste mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2024 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA