Proiectul „Amoris Laetitia” în Parohia Sf. Lucia din Greci: a patra întâlnire

Iubirea nu poate rămâne doar în capul și mintea noastră; ea este de preferat să fie exprimată, atât în cuvinte, cât mai ales în fapte. Când binele se transformă în mângâiere, devine îmbrățișare; toți ne dorim aceste lucruri. Dacă nu le împărtășim, nu sunt de folos. Da, noi afirmăm: „îți vreau binele”, dar mie nu-mi este de folos dacă este numai în interiorul tău.

„Crezul soților” – Cateheză Pr. Mihai Vătămănelu la Întâlnirea responsabililor pentru pastorația familiilor

„Familia este un dar, nu e o problemă! Dacă vom privi familia ca dar, ne vom da seama că suntem chemați să dăm lumii o mare bogăție.
În afară de soți, nu există nimic pe lume care să vestească felul în care trăiește Dumnezeu. Iar noi, creștinii credincioși și formați, nu suntem capabili să citim acest adevăr, să vedem prezența lui Dumnezeu în soți…”

Schimb de experiență între dieceze și pregătirea noului an pastoral

În perioada 12-14 septembrie a.c. Episcopia Romano-Catolică de Timișoara a organizat, și în acest an, un schimb de experiență pentru colaboratorii Biroului pentru Pastorația Familiilor și a Adulților, Centrului Diecezan de Tineret și Biroului Media precum și pentru colaboratorii acestora. Acest numeros team pastoral al diecezei a pornit în dimineața zilei de 12 septembrie a.c. într-o …

Să ne unim în legământul iubirii! Zilele Familiei Schönstatt

​ Zilele Familiei Schönstatt au fost organizate în această vară în Dieceza de Oradea, ele având loc în perioada 18-21 august la Șuncuiuș, județul Bihor. La manifestare au participat trei familii din Dieceza de Oradea și trei familii din Dieceza de Timșoara. Familia Kovács a fost responsabilă de organizare, în timp ce cuplurile Fleischer și Litkei…

No more posts to show

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2022 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA

Fotografii dăruite prin deosebita amabilitate a Dicasteriului pentru Laici, Familie și Viață.