Eparhia de Oradea

Reculegeri spirituale la Stâna de Vale, membrii Curiei Episcopale și colaboratorii

În perioada 24-26 noiembrie a.c. au avut loc Cantonul Silvic „Sfânta Maria” din Stâna de Vale, reculegerile spirituale ale membrilor Curiei Episcopale Greco-Catolice de Oradea și a colaboratorilor apropiați ai acesteia. Ocazia a fost prilej de comuniune și redescoperire a acestui loc de referință – Stâna de Vale – stațiune care îl are ca „ctitor modern” pe Fericitul Episcop martir Valeriu Traian Frențiu

Eparhia de Oradea

Exercițiile spirituale eparhiale: „bucurie și veselie vei avea…”

În perioada 18-19 noiembrie a.c. s-au desfășurat la Pensiunea „Colț de Rai” din Zalău, exercițiile spirituale eparhiale, organizate de Episcopia Greco-Catolică de Oradea prin Vicariatul cu Pastorația Familiei din Eparhia de Oradea. Cei aproximativ 100 de participanți, adulți și familii, au avut prilejul să-și pregătească sufletele de sărbătoarea Crăciunului, ascultând meditații biblice pe marginea citatului din primul capitol al Evanghelia după Luca: „Și bucurie și veselie vei avea…”.

Dieceza de Iași

Traian: Întâlnirea persoanelor văduve

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian, jud. Neamţ, a avut loc întâlnirea de toamnă a persoanelor văduve. Evenimentul a fost organizat de către Oficiul pentru Pastoraţia Familiei şi l-a avut drept coordonator pe pr. Felician Tiba. Tema întâlnirii a fost: „Foc am venit să arunc pe pământ”, inspirată fiind din Evanghelia după Sfântul Luca 12,49.

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA

Fotografii dăruite prin deosebita amabilitate a Dicasteriului pentru Laici, Familie și Viață.