Traian: Invitaţie la întâlnirea de toamnă cu persoanele văduve

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, începând cu ora 10.00, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian-Neamţ va avea loc întâlnirea de toamnă a persoanelor văduve. Tema întâlnirii va fi: „Foc am venit să arunc pe pământ!”

Starea de văduvie, dacă nu este bine administrată, poate arunca persoana în singurătate şi în teamă. Oficiul pentru Pastoraţia Familiei, conştient că este „mâna întinsă” a Bisericii locale, alege să stea alături persoanelor văduve, invitându-le la o întâlnire de suflet.

Centrul „Gaudium et Spes” de la Traian, „Casa familiei Diecezei de Iaşi”, vă aşteaptă, dragi persoane văduve, pentru a fi împreună, spre a vă bucura de cuvântul lui Dumnezeu, de participarea la masa euharistică, de a împărtăşi fiecare din experienţele proprii, astfel încât, îmbogăţiţi, întorcându-vă acasă, să puteţi încuraja şi pe alţii.

Programul zilei va fi următorul:

  • ora 10.00: Deschiderea, conferinţă (Pr. Felician Tiba)

  • ora 11.00: Sfânta Liturghie

  • ora 12.00: Prânzul

  • ora 13.00: Moment de divertisment

  • ora 14.00: Încheiere

Înscrierile se vor face la tel 0744/407260 (pr. Felician Tiba) sau la 0741/489428 (Daniel Dinu). Oferta de participare este de 50 lei de persoană.

Vă aşteptăm cu bucurie!

Pr. Felician Tiba
Oficiul pentru Pastoraţia Familiei

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Odile Haumonté: Cele trei cercuri de aur. Roman

Trei femei, trei cupluri în dificultate, trei istorii care se intersectează la un moment dat, atât în destinul lor cât și în problematica care îl (ne!) preocupă pe fiecare: Este, oare, posibilă o armonizare a vieții de familie cu viața profesională? Poți fi, în același timp, o mamă bună, o soție devotată, dar și o personalitate împlinită în talentele și competențele tale hrănite încă din tinerețe? Există un echilibru posibil între fidelitate și libertate? Are iubirea ultimul cuvânt?

Citește mai mult »

Traian: Invitaţie la întâlnirea de toamnă cu familiile

oamna este anotimpul roadelor, o realitate vizibilă nu doar pe câmpii, ci şi în multe din parohiile diecezei, acolo unde se organizează deja de câţiva ani „Ziua recoltei” sau „Ziua recunoştinţei”. Dar ce ar fi câmpiile noastre, dacă nu ar fi familiile care să le lucreze, fie şi mecanizat?

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA