Traian: Invitaţie la întâlnirea de toamnă cu persoanele văduve

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, începând cu ora 10.00, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian-Neamţ va avea loc întâlnirea de toamnă a persoanelor văduve. Tema întâlnirii va fi: „Foc am venit să arunc pe pământ!”

Starea de văduvie, dacă nu este bine administrată, poate arunca persoana în singurătate şi în teamă. Oficiul pentru Pastoraţia Familiei, conştient că este „mâna întinsă” a Bisericii locale, alege să stea alături persoanelor văduve, invitându-le la o întâlnire de suflet.

Centrul „Gaudium et Spes” de la Traian, „Casa familiei Diecezei de Iaşi”, vă aşteaptă, dragi persoane văduve, pentru a fi împreună, spre a vă bucura de cuvântul lui Dumnezeu, de participarea la masa euharistică, de a împărtăşi fiecare din experienţele proprii, astfel încât, îmbogăţiţi, întorcându-vă acasă, să puteţi încuraja şi pe alţii.

Programul zilei va fi următorul:

  • ora 10.00: Deschiderea, conferinţă (Pr. Felician Tiba)

  • ora 11.00: Sfânta Liturghie

  • ora 12.00: Prânzul

  • ora 13.00: Moment de divertisment

  • ora 14.00: Încheiere

Înscrierile se vor face la tel 0744/407260 (pr. Felician Tiba) sau la 0741/489428 (Daniel Dinu). Oferta de participare este de 50 lei de persoană.

Vă aşteptăm cu bucurie!

Pr. Felician Tiba
Oficiul pentru Pastoraţia Familiei

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Traian: Întâlnirea persoanelor văduve

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian, jud. Neamţ, a avut loc întâlnirea de toamnă a persoanelor văduve. Evenimentul a fost organizat de către Oficiul pentru Pastoraţia Familiei şi l-a avut drept coordonator pe pr. Felician Tiba. Tema întâlnirii a fost: „Foc am venit să arunc pe pământ”, inspirată fiind din Evanghelia după Sfântul Luca 12,49.

Citește mai mult »

„Bucuria recunoştinţei”. Invitaţie la o activitate adresată adulţilor de către Acţiunea Catolică

Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza de Iaşi organizează sâmbătă, 18 noiembrie 2023, o zi dedicată adulţilor, membri şi simpatizanţi ai Acţiunii Catolice. Activitatea cu tema „Bucuria recunoştinţei”, însoţită de versetul biblic: „Bucuraţi-vă întotdeauna! Rugaţi-vă fără încetare! Mulţumiţi pentru toate!” (1Tes, 5,16), are ca scop invitarea participanţilor să aducă mulţumiri şi laudă Domnului pentru toate binecuvântările primite în acest an, apropiindu-ne de sfârşitul anului liturgic.

Citește mai mult »

Papa Francisc: Discurs adresat participanţilor la Adunarea Generală şi la Conferinţa Asociaţiei Europene a Părinţilor (EPA) (11 noiembrie 2023)

A deveni părinţi este una din cele mai mari bucurii ale vieţii. Trezeşte noi energii, elan şi entuziasm în cupluri. Dar imediat se află în faţa îndatoririlor educative pentru care adesea se află nepregătiţi. De exemplu: a avea grijă cu iubire de copii şi în acelaşi timp a-i stimula să se maturizeze şi să devină autonomi; a-i ajuta să dobândească obişnuinţe sănătoase şi stiluri bune de viaţă, respectând personalitatea lor şi darurile lor, fără a le impune aşteptările noastre; a-i ajuta să înfrunte cu seninătate parcursul şcolar. De asemenea: a le transmite o formare pozitivă la afectivitate şi la sexualitate; a-i apăra de ameninţări precum intimidarea, alcoolul, fumatul, pornografia, jocurile video violente, jocurile de noroc, drogurile, etc.

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA