Traian: Invitaţie la întâlnirea de toamnă cu persoanele văduve

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, începând cu ora 10.00, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian-Neamţ va avea loc întâlnirea de toamnă a persoanelor văduve. Tema întâlnirii va fi: „Foc am venit să arunc pe pământ!”

Starea de văduvie, dacă nu este bine administrată, poate arunca persoana în singurătate şi în teamă. Oficiul pentru Pastoraţia Familiei, conştient că este „mâna întinsă” a Bisericii locale, alege să stea alături persoanelor văduve, invitându-le la o întâlnire de suflet.

Centrul „Gaudium et Spes” de la Traian, „Casa familiei Diecezei de Iaşi”, vă aşteaptă, dragi persoane văduve, pentru a fi împreună, spre a vă bucura de cuvântul lui Dumnezeu, de participarea la masa euharistică, de a împărtăşi fiecare din experienţele proprii, astfel încât, îmbogăţiţi, întorcându-vă acasă, să puteţi încuraja şi pe alţii.

Programul zilei va fi următorul:

  • ora 10.00: Deschiderea, conferinţă (Pr. Felician Tiba)

  • ora 11.00: Sfânta Liturghie

  • ora 12.00: Prânzul

  • ora 13.00: Moment de divertisment

  • ora 14.00: Încheiere

Înscrierile se vor face la tel 0744/407260 (pr. Felician Tiba) sau la 0741/489428 (Daniel Dinu). Oferta de participare este de 50 lei de persoană.

Vă aşteptăm cu bucurie!

Pr. Felician Tiba
Oficiul pentru Pastoraţia Familiei

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Traian: „Mulţumesc, părinte, mulţumesc pentru că ne-aţi sfătuit bine!”… la cursul pentru logodnici

36 de perechi la un singur curs nu au participat niciodată. Este pentru prima dată şi evident că meritul îl au mai ales cei care i-au sfătuit pe aceşti tineri să participe. Simpla „scuză” că nu au timp nu mai ţine! Mulţi dintre participanţi de altfel o şi recunosc, dar la final de curs: „Cum să nu, este timp pentru toate, dacă vrem! Aşa cum mergem la cursul de dans, cum mergem să discutăm meniul, să probăm şi să cumpărăm rochia de mireasă şi costumul de mire, avem timp, dar ne sperie că iar ne pune părintele să învăţăm Catehismul şi la vârsta noastră, să ne întoarcem iar ca la şcoală…!”

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2024 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA