„Bucuria recunoştinţei”. Invitaţie la o activitate adresată adulţilor de către Acţiunea Catolică

Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza de Iaşi organizează sâmbătă, 18 noiembrie 2023, o zi dedicată adulţilor, membri şi simpatizanţi ai Acţiunii Catolice. Activitatea cu tema „Bucuria recunoştinţei”, însoţită de versetul biblic: „Bucuraţi-vă întotdeauna! Rugaţi-vă fără încetare! Mulţumiţi pentru toate!” (1Tes, 5,16), are ca scop invitarea participanţilor să aducă mulţumiri şi laudă Domnului pentru toate binecuvântările primite în acest an, apropiindu-ne de sfârşitul anului liturgic.

Grupurile parohiale din zonele Roman şi Iaşi se vor reuni în Parohia „Trupul şi Sângele Domnului” din Gherăeşti, iar grupurile parohiale din zona Bacău sunt aşteptate în Parohia „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Gioseni.

Programul zilei este următorul:

  • 9.00 – Primirea participanţilor

  • 9.30 – Rugăciunea de deschidere

  • 9.45 – Bucuria recunoştinţei – moment formativ

  • 10.00 – Descoperă şi împărtăşeşte – activitate de grup

  • 10.45 – Pauză

  • 11.00 – Te laud ca David! – adoraţie euharistică

  • 12.00 – Sfânta Liturghie

  • 13.00 – Prânzul (pacheţel propriu)

  • 13.30 – Bucuria împărtăşirii

  • 15.00 – Rugăciunea de încheiere

Pentru înscrieri, rugăm responsabilul parohial al sectorului adulţi să completeze formularul de aici până marţi, 14 noiembrie. Pentru susţinerea activităţilor zonale şi diecezane fiecare participant este invitat să contribuie cu 10 lei. Pot participa şi adulţi din parohiile unde nu este prezentă Acţiunea Catolică.

Vă aşteptăm cu bucurie!

Responsabilii diecezani ai sectorului adulţi din Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif” Iaşi

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Odile Haumonté: Cele trei cercuri de aur. Roman

Trei femei, trei cupluri în dificultate, trei istorii care se intersectează la un moment dat, atât în destinul lor cât și în problematica care îl (ne!) preocupă pe fiecare: Este, oare, posibilă o armonizare a vieții de familie cu viața profesională? Poți fi, în același timp, o mamă bună, o soție devotată, dar și o personalitate împlinită în talentele și competențele tale hrănite încă din tinerețe? Există un echilibru posibil între fidelitate și libertate? Are iubirea ultimul cuvânt?

Citește mai mult »

Traian: Invitaţie la întâlnirea de toamnă cu familiile

oamna este anotimpul roadelor, o realitate vizibilă nu doar pe câmpii, ci şi în multe din parohiile diecezei, acolo unde se organizează deja de câţiva ani „Ziua recoltei” sau „Ziua recunoştinţei”. Dar ce ar fi câmpiile noastre, dacă nu ar fi familiile care să le lucreze, fie şi mecanizat?

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA