Traian: Invitaţie la întâlnirea cu persoanele văduve

Sâmbătă, 24 februarie 2024, începând cu ora 10.00 invităm persoanele văduve la Centrul „Gaudium et spes” pentru o întâlnire de suflet.

Persoanele văduve reprezintă un segment foarte important pentru Biserică, de aceea şi Biserica locală se preocupă să le întâlnească, să le împărtăşească din tezaurul credinţei şi să le încurajeze pe drumul lor, de multe ori dificil, dar pe care se află fără voinţa lor.

Tema întâlnirii va fi: „Aţi auzit că s-a spus… Dar eu vă spun…” (Mt 5,21.22) şi va viza o mai bună pregătire pentru a întâmpina în viaţă ceea ce poate să provoace frică: ştirile!

Programul întâlnirii va fi următorul:
ora 10.00: Conferinţa „Aţi auzit că s-a spus…Dar eu vă spun…” (Pr. Felician Tiba)
ora 11.00: Sfânta liturghie
ora 12.00: Prânzul
ora 13.00: Mărturii din partea persoanelor prezente
ora 14.30: Încheierea

Înscrierile se vor face la tel. 0744.407.260 (pr. Felician Tiba) sau la 0741.489.428 (dl. Daniel Dinu). Oferta de participare este de 50 lei de persoană.

Vă aşteptăm cu bucurie!

Pr. Felician Tiba
Oficiul pentru Pastoraţia Familiei

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Timişoara: Întâlnirea naţională a reprezentanţilor pentru pastoraţia familiilor din diecezele şi eparhiile din România

În zilele de 12 şi 13 martie 2024, la Casa Kolping din Timişoara, a avut loc întâlnirea naţională a reprezentanţilor pentru pastoraţia familiilor din cele 12 dieceze romano-catolice şi eparhii greco-catolice din România. La întâlnire a fost prezentă şi Dieceza de Chişinău. Tema întâlnirii s-a intitulat „Formarea familiilor formatoare”. Din Dieceza de Iaşi a participat pr. Felician Tiba, responsabilul Oficiului pentru Pastoraţia Familiei, însoţit de familia Andreia şi Vasile Tudosca din Paşcani şi de familia Alexandra şi Gabriel Măriuţ din Iaşi.

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2024 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA