Un nou Curs MOB organizat de Asociaţia "Familia şi Viaţa"

Asociaţia „Familia şi Viaţa” din Roman organizează gratuit cursuri de formarea pentru învăţătoare de Metoda Ovulaţiei Billings.

Metoda Ovulaţiei Billings este o metodă naturală de planificare a sarcinilor, dar şi o metodă de cunoaştere şi monitorizare a sănătăţii reproductive.

Cursul constă în parcurgerea unei tematici specifice care se desfăşoară pe parcursul a trei sesiuni de curs şi o sesiune de evaluare, ce vor avea loc la Centrul „Gaudium et Spes” din localitatea Traian, judeţul Neamţ.

Cursul se va desfăşura între orele 9.00 şi 15.00 în aceste zile: sâmbătă, 4 martie, sâmbătă, 11 martie, sâmbătă, 18 martie. Sunt incluse prânzul şi coffee break.

Cursul se finalizează cu evaluarea cursantelor la o dată ce va fi stabilită ulterior şi certificarea competenţelor prin acordarea diplomei cu titlu de „învăţătoare de Metoda Ovulaţiei Billings”. Cursul nu este creditat EMC.

Asociaţia noastră îşi desfăşoară activitatea prin afiliere şi sub autoritatea WOOMB International, cu sediul central în Australia.

Pentru înscrieri: luliana Petruţ (tel. 0746323436), dr. Ionela Delia Pogor (tel. 0748322270) ori Maria Gherghel (tel. 0723792267) sau pe adresele de e-mail: familiasiviata22@gmail.com şi afav_roman@hotmail.com.

Asociaţia „Familia şi Viaţa” din Roman are site-ul www.familiasiviata.ro.

luliana Petruţ

Sursa: ercis.ro

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Traian: „Mulţumesc, părinte, mulţumesc pentru că ne-aţi sfătuit bine!”… la cursul pentru logodnici

36 de perechi la un singur curs nu au participat niciodată. Este pentru prima dată şi evident că meritul îl au mai ales cei care i-au sfătuit pe aceşti tineri să participe. Simpla „scuză” că nu au timp nu mai ţine! Mulţi dintre participanţi de altfel o şi recunosc, dar la final de curs: „Cum să nu, este timp pentru toate, dacă vrem! Aşa cum mergem la cursul de dans, cum mergem să discutăm meniul, să probăm şi să cumpărăm rochia de mireasă şi costumul de mire, avem timp, dar ne sperie că iar ne pune părintele să învăţăm Catehismul şi la vârsta noastră, să ne întoarcem iar ca la şcoală…!”

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2024 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA