„Stuff” O conversație deschisă

„Stuff” prezintă o conversație cu șapte cupluri din țări și realități diferite, dar care împărtășesc aceeași preocupare: copiii lor ar trebui să fie capabili să creeze relații sănătoase cu lucrurile materiale și să știe cum să le folosească în mod responsabil.

Sursa: opusdei.org

Share:

Articole din aceiași secțiune ...

Bărbați de pe întreg mapamondul se roagă rozariul pentru convertirea întregii lumi

De ce un Rozariu pentru bărbați?
Pe site-ul său, inițiatorii Rozariului Bărbătesc afirmă că obiectivul este de a împlini voința Fecioarei Maria, care este voința Fiului ei, Isus Cristos.

Ei notează că „rolul bărbaților în planul lui Dumnezeu este de a-i proteja pentru viața veșnică pe toți cei pe care Dumnezeu ni i-a dat aici pe pământ”.
„Așa cum Sfântul Iosif a fost protectorul pământesc al Sfintei Familii, și noi avem sarcina de a apăra sfințenia familiilor noastre și a celor dragi. Vrem să o facem împreună, într-o comunitate de oameni.

Citește mai mult »

Ziua Bunicilor – ocazie pentru a reda demnitatea unei categorii adesea respinsă

Din cei zece ani de pontificat, întâlnirea cu bătrânii în Piaţa „Sfântul Petru” din 2014 a fost „unul din cele mai frumoase momente”, a spus recent Papa Francisc. El a voit să instituie o Zi Mondială dedicat tuturor bunicilor pentru a atrage atenţia asupra unei categorii prea des pusă la margini, amintind în schimb valoarea sa şi încurajând acţiuni în favoarea lor. Un obiectiv menţinut în diferitele ediţii ale Zilei care acum revine cu a treia sa ediţie la 23 iulie 2023, cu o Liturghie celebrată de papa în Piaţa „Sfântul Petru”.

Citește mai mult »

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

Pastorația familiilor catolice din România

profamiliacat@gmail.com

© Copyright 2021 - 2023 | PAGINĂ SUSȚINUTĂ DE CONFERINȚA EPISCOPILOR CATOLICI DIN ROMÂNIA