Hét nap, hét házasság története (3.) – Lilla és Ádám

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozattal készült a házasság hete idei rendezvénysorozatára: mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Hét nap, hét házasság, hét élethelyzet, egy közös pont: a feltétlen szeretet, az Istennel kötött hármas kapcsolat mindent legyőző ereje. A harmadik házaspár, akivel megismerkedhetünk, Lilla és Ádám.

OLVASS TOVÁBB »

Hét nap, hét házasság története (2.) – Orsi és Csabi

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozattal készült a házasság hete idei rendezvénysorozatára: mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Hét nap, hét házasság, hét élethelyzet, egy közös pont: a feltétlen szeretet, az Istennel kötött hármas kapcsolat mindent legyőző ereje. A második házaspár, akivel megismerkedhetünk, Orsi és Csabi.

OLVASS TOVÁBB »

Hét nap, hét házasság története (1.) – Zsófi és Karesz

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozattal készült a házasság hete idei rendezvénysorozatára: mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Hét nap, hét házasság, hét élethelyzet, egy közös pont: a feltétlen szeretet, az Istennel kötött hármas kapcsolat mindent legyőző ereje. Az első házaspár, akivel megismerkedhetünk, Zsófi és Karesz.

OLVASS TOVÁBB »

Romantikus vacsora házaspároknak

A temesvári egyházmegyében február 12-19. között zajló Házasság hete programsorozat keretében néhányan a házaspárok közül romantikus vacsorán vehettek részt, három helyszínen: a schönstatti Mária-nővérek temesvári közösségi házában, február 11-én este a temesvár-erzsébetvárosi szalvatoriánus kolostor termében, február 15-én pedig a Gerhardinum Római Katolikus Teológiai Líceum étkezdéjében.

OLVASS TOVÁBB »

Házasság Hete – Kalandtúra kettesben

A Házasság Hete alkalmából a Családpasztorációs iroda a következő programot ajánlja a házaspároknak: Kedves házaspárok, Házasság hete alkalmából kalandtúrára hívunk meg benneteket azzal a céllal, hogy jól felrázzunk titeket, mint a pezsgős üveget, hadd pezsegjen a szerelem köztetek. Hét feladatra hívunk meg benneteket, és biztatunk arra, hogy érdemes belevágni, meglátjátok “pezsegni” fogtok. Annak tanúságaként, hogy részt…

OLVASS TOVÁBB »

Hálás vagyok…

A temesvári egyházmegyében február 7-14. között tartják a Házasság Hete elnevezésű rendezvénysorozatot. Ez alkalomból férjek és feleségek vallanak arról, miért hálásak a házastársukért. …

OLVASS TOVÁBB »

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

 

© Copyright 2021 - 2024 | A ROMÁN PŰSPÖKI KONFERENCIA ÁLTAL TÁMOGATOTT HONLAP