Jegyesoktatás a temesvári egyházmegyében

Időszakok és plébániák, ahol a Temesvári Római Katolikus Püspökség Családpasztorációs Központja a plébánosokkal karöltve jegyesoktatásokat szervez a fiatalok számára:
 
Kedves fiatalok! A 2024-es jegyesoktatásokról érdeklődni lehet a Temesvári Római Katolikus Egyházmegye minden plébániáján – ezek megtartásának helyéről és idejéről a plébánosok minden bizonnyal tájékoztatnak Benneteket.
Ne féljetek, nem vagytok egyedül!
Őszinteséggel és nyitottsággal várunk!
 
Koordinátorok,
Temesvári Római Katolikus Egyházmegye
Családpasztorációs Központ

 

Forrás: profamiliatm.ro

Share:

Kapcsolódó tartalmak

Közösség, megbeszélés, meghallgatás, tanúságtételek, ima, képzés – Családpasztorációs munkatársak országos találkozója Temesváron

Bevezetőjében a megyés püspök elmondotta: – A világ, sőt néha még az egyházban is tapasztalható individualizmusra a család lehet az egyik válasz. A „töredékes”, vagyis a gyermekek, a felnőttek, az idősek pasztorációja is jó, de még jobb a család közös evangelizálása. A családpasztorációt, mivel új terület, ajánlott kiemelni, hogy növekedjen és kiegyensúlyozottságot teremtsen.

OLVASS TOVÁBB »

Kalandtúra Kettesben

1. A játék felfrissíti a kapcsolatot. A házaspárok vegyék elő a kedvenc társasjátékukat és játszanak együtt.2. A romantika élteti a szerelem lángját. A házaspárok táncoljanak

OLVASS TOVÁBB »

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

 

© Copyright 2021 - 2024 | A ROMÁN PŰSPÖKI KONFERENCIA ÁLTAL TÁMOGATOTT HONLAP