A házasság hetére készülnek Szatmáron

A 2024. évi Házasság Hete hivatalosan február 11-18. között kerül megrendezésre a Püspökség Világiak Irodájának szervezésében.

Az idei Házasság Hete programsorozat egyik legkedveltebb eseménye, a Házas Kalandtúra 11.0 már január 19-én elkezdődött, amely lehetőséget biztosít a pároknak, hogy az online tréning során e-mailben kapott különböző feladatok segítségével megújítsák kapcsolatukat.

A Házasság Hetének eseményei programkínálatában minden házaspár találhat kedvére valót. Ebben az időszakban lesz előadás, filmvetítés, ima alkalom, randi est.

A HÁZASSÁG HETE PROGRAMJA https://www.facebook.com/photo/?fbid=770156508483331&set=a.458324826333169

A regisztráció köteles rendezvényre bejelentkezés a 0740-115.464-es telefonszámon.

 

Forrás: www.szatmariegyhazmeg.ro

Share:

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan legyünk mindig frissek, újak egymásnak? – Fleisz Kinga pszichológus előadása Nagybányán

Állandó megújulásban a mottója az idei házasság hetének, amelyet szerte a világon február 11–18. között ünnepelnek. A nagybányai Szentháromság-plébánia által szervezett programsorozat részét képezte Fleisz Ágota Kinga pszichológus Hogyan legyünk mindig frissek, újak egymásnak? címmel a nagybányai esperesség Philia Oázis rendezvénytermében hétfőn, 2024. február 12-én tartott keresztény szemléletű lélektani előadása. Az alábbiakban a pszichológus előadásának vázlatszerű lejegyzését olvashatják.

OLVASS TOVÁBB »

Az időseket köszöntötték Nagybányán

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik minden évben egyházunk is. Nagybányán az idős testvéreket az „Öreg korukban is gyümölcsöt teremnek” (Zsolt 92,15) mottóval szombaton, 2023. október 7-én köszöntötték, a Szentháromság templomban 12 órakor bemutatott szentmisén.

OLVASS TOVÁBB »

A sikeres házasságért. Nagyböjti jegyeskurzusok

A jegyeskurzus házasságra készülő fiataloknak szól, lehetőség a párkapcsolat megismerésére és elmélyítésére, ismerkedési lehetőség más párokkal. A jegyeskurzus során közösségben készülnek a résztvevők a szentségi házasságra, a keresztény családi életre.

OLVASS TOVÁBB »

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

 

© Copyright 2021 - 2024 | A ROMÁN PŰSPÖKI KONFERENCIA ÁLTAL TÁMOGATOTT HONLAP