CSALÁDPASZTORÁCIÓS SZEMLÉLETFORMÁLÓ ÉS GYAKORLATI ALAPKÉPZÉS

Családpasztorációs Központunk szeretettel hívja a Gyulafehérvári Főegyházmegye házaspárjait egy szemléletformáló és gyakorlati alapképzésre, amely három fontos témát és sok-sok gyakorlati tudnivalót ölel fel.

Kinek ajánljuk?
– aki már valamilyen családpasztorációs szolgálatot végez és szeretne újratöltődni, továbbképzésen részt venni
– aki szívesen szolgálna a környezetében lévő házaspárok, családok felé valamilyen formában, csak még nem tudja hogyan kezdhetné el
– akit érdekel a családpasztoráció és az Egyház házasságról, családi életről szóló tanítása, útmutatása

A képzés négy modulos az alábbi időpontokban, témákban és helyszíneken:

A képzésen való részvétel ingyenes az Erasmus+ program támogatásával. A szállás és étkezési költségeket is részben tudjuk támogatni. A jelentkezőktől kérjük a képzés minden modulján való részvételt. A jelentkezők közül online elbeszélgetéssel választjuk ki a képzés résztvevőit. A képzést elvégzettek egyházmegyei tanúsítványt kapnak.

A képzésről további információk kérhetőek hétköznap 10 és 15 óra között Török Bernadett irodavezetőtől a 0734 888 418-as telefonszámon.

Bejelentkezés március 31-ig lehetséges!

REGISZTRÁCIÓ

Forrás: csalad.ro

Share:

Kapcsolódó tartalmak

Nagyon szeret Isten, hogy rám bízott öt másik életet

Különböző országokban más-más időpontokban ünneplik az anyák napját, felénk hagyományosan május első vasárnapján emlékezünk meg erről. Összeállításunkban édesanyákat kértünk, ők maguk írjanak arról, hogyan élik meg az anyaságuk egy vagy több gyerekkel, kis avagy nagycsaládban, kisebb vagy már kirepülni készülő gyerekekkel. Idézetek, szép gondolatok helyett álljon itt most Ceclan Andrea írása arról, hogyan éli meg a mindennapokban azt a fontos, szép és nagyon sokszínű szerepet, amit úgy foglalunk össze: anyának lenni.

OLVASS TOVÁBB »

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

Katolikus családok lelkigondozása országos szinten

profamiliacat@gmail.com

 

© Copyright 2021 - 2024 | A ROMÁN PŰSPÖKI KONFERENCIA ÁLTAL TÁMOGATOTT HONLAP