pregateste pagina pentru tiparire

 
 RECENZII 

Recenzii filme

Totul despre sex (2008)
Sex and the City: The Movie

Regia:Michael Patrick King
Roluri principale:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Gen:Comedie, Romantic
Durata:135
Rating:O (R)
Producător:HBO Films
Premiera în România:06.06.2008
Sit oficial:http://www.sexandthecitymovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Amplasată la patru ani după sfârșitul popularei serii de televiziune, spumoasa comedie romantică - cu carențe din punct de vedere moral - "Totul despre sex" o găsește pe editorialista devenită autoare Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) și pe prietenul ei de mulți ani, cunoscut ca Mr. Big (Chris Noth), cumpărând împreună un apartament scump și discutând despre posibilitatea căsătoriei.

Le oferă un bun exemplu cuplul fericit format din Charlotte (Kristin Davis) și atentul ei soț Harry (Evan Handler). Exilată în Brooklyn, N.Y., și apăsată de exigențele muncii și ale creșterii copilului, Miranda (Cynthia Nixon) și-a neglijat soțul, pe Steve (David Eigenberg). Libertina Samantha, în schimb, a părăsit de tot orașul pentru a trăi alături de și a-i fi manager prietenului ei, actorul Smith (Jason Lewis), care s-a stabilit în Hollywood.

Temele iertării și împăcării precum și o viziune în general pozitivă despre căsătorie sunt acoperite, în adaptarea scenaristului-regizor Michael Patrick King, de un materialism necontrolat și o abordare a sexualității umane în același timp imatură și indiscretă.

Filmul conține relații sexuale explicite (unele dintre ele nemaritale și aberante); nuditate parțială feminină; umor cu caracter sexual și vulgar; săruturi între persoane de același sex; limbaj vulgar și necizelat; două blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.sexandthecitymovie.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire