www.profamilia.ro /sfinti.asp
 
 SFINTII 


Vietile sfintilor
În colaborare cu situl partener Catholica.ro, va oferim o impresionanta colectie de vieti de sfinti, majoritatea preluate din lucrarea "Vietile sfintilor" aparuta la Editura ARCB. [Text disponibil si ca eBook.]
   
Sfântul Apostol Paul
Doua carti de la Editura Sapientia dedicate Sfântului Paul: "Paul din Tars", respectiv "Sfântul Pau, omul sentimentelor adevarate".
 
Sfântul Anton de Padova
Cu siguranta unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti Sfinti ai Bisericii Catolice. Relicvele Sf. Anton vor vizita România în anul 2004 timp de mai bine de o luna!
   
Viata Fer. Ieremia Valahul
Singurul român (pentru moment) ridicat la cinstea altarelor. Din literatura despre el va oferim textul unei mai vechi brosuri aparuta la Editura ARCB.
 
Sfânta Tereza de Lisieux: viata este iubire
O carte semnata de pr. Antonio Maria Sicari, biografica dar în acelasi timp cu numeroase citate din opera sfintei carmelitane care a spus: "Vocatia mea este iubirea".
   
Flori alese din gradina Bisericii lui Cristos
"Providenta divina vegheaza asupra Bisericii lui Cristos, facând sa rasara în gradina Sa câte o floare, care sa-si raspândeasca parfumul puritatii." (Pr. Nicolae Both) [Text disponibil si ca eBook.]
 
Dominic Savio - sfânt la 15 ani
"Mai bine moartea decât pacatul": aceste cuvinte concentreaza programul de viata al sfântului Dominic, canonizat de Papa Pius al XII-lea la 12 iunie 1954, în fata a mii de tineri din toata lumea.
   
Papa Ioan Paul cel Mare
Înca nu a fost canonizat sfânt de catre Biserica Catolica, dar este considerat sfânt de foarte multi. Am reunit câteva materiale biografice despre Papa Ioan Paul al II-lea.
 
Padre Pio - omul sperantei
Casa de Editura Unitas a publicat înca înainte de beatificarea lui Padre Pio lucrarea binecunoscutului Renzo Allegri "Padre Pio. L'uomo della speranza". [Text disponibil si ca eBook.]
   
 
RECOMANDARI din alte situri

Un sit în limba engleza bogat în informatii despre sfinti, care nu se limiteaza la biografie ci ofera numeroase informatii conexe.

Un sit în limba italiana, exceptional de asemenea, cu numeroase facilitati si foarte bine structurat.

Situl Vaticanului ofera informatii doar despre sfintii si fericitii canonizati, respectiv beatificati în ultimii ani.

aveti sugestii de alte recomandari?
atunci contactati-ne!

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/sfinti.asp
Vă rugăm să respectați drepturile de autor