www.profamilia.ro /rugaciunea.asp
 
 RUGACIUNEA 


Rugaciunile familiei
Sunt reunite aici, din diverse surse, rugaciuni ale familiei, pentru membrii ei sau pentru diferite situatii.
   
Rugaciunea
Acest studiu asupra rugaciunii este un foarte scurt rezumat al unei vaste cantitati de observatii, culese în decursul unei lungi cariere printre oameni provenind din medii diferite.
 
Ave Crux, spes unica
Istoria ne-a transmis diferitele modele de Calea Crucii. Editura Sapientia a reunit 22 de astfel de modele în cartea "Ave Crux, spes unica".
   
Calea Sfintei Crucii pentru familii
Textul acestei Cai a Crucii a fost scris special pentru familii si a fost folosit la Roma, cu ocazia Jubileului Familiilor din 12 octombrie 2000.
 
Puterea mare a rugaciunii
Daca ar fi în puterea mea, as tipari atâtea exemplare din aceasta carticica, câti credinciosi sunt pe pamânt, pentru ca oricine sa poata întelege trebuinta ce o avem cu totii de a ne ruga pentru mântuirea noastra. (Sf. Alfons M. de Liguori)
   
Calea rugaciunii în familie
Traducere si o adaptare dupa brosura "I poverii li avete sempre con voi. Itinerario di Avvento e Natale per le famiglie" (2003), "Il dialogo della preghiera" (2004), Diocezi di Bergamo.
 
Tatal nostru
O noua carte a pr. Claudiu Dumea, în care analizeaza cuvânt cu cuvânt rugaciunea Tatal nostru, sau rugaciunea domneasca, pe care ne-a învatat-o Domnul Isus.
   
 
RECOMANDARI din alte situri

Situl Diecezei Romano-Catolice de Iasi include textul integral al cartii de rugaciune Preces, aparuta în 1996 la editura Presa Buna.

Pentru rugaciuni corespunzatoare ritului greco-catolic va recomandam situl Greek-Catholic.ro care ofera online o carte de rugaciuni tot din 1996, aparuta la Casa de Editura Viata Crestina.

Catholica.ro ofera cele doua carti de rugaciuni recomandate mai sus sub forma de carti electronice (eBooks) gratuite!

aveti sugestii de alte recomandari?
atunci contactati-ne!

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/rugaciunea.asp
Vă rugăm să respectați drepturile de autor