www.profamilia.ro /recenzii.asp?filme=on&id=293
 
 RECENZII 

Recenzii filme

Slevin: Nevinovat cu ghinion (2006)
Lucky Number Slevin

Regia:Paul McGuigan
Roluri principale:Josh Hartnett, Morgan Freeman, Ben Kingsley
Gen:Drama, Thriller
Durata:109
Rating:O (R)
Producator:Ascendant Pictures
Premiera în România:16.06.2006
Sit oficial:http://www.slevin-movie.com/
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 


Reclame comerciale
 

Recenzie

"Slevin: Nevinovat cu ghinion" este un stilat dar violent thriller despre un tânar pe nume Slevin (Josh Hartnett) care este confundat cu un anume "Nick Foster", în al carui apartament locuieste.

Înainte ca flirtul cu Lindsey (Lucy Liu), frumoasa vecina, sa se transforme în ceva serios, Slevin se trezeste prins între doi capi ai crimei, dar care cândva au fost parteneri: Seful (Morgan Freeman) si Rabinul (Ben Kingsley) - fiecare pretinzând ca Slevin îi datoreaza mii de dolari. Cei doi dusmani se ameninta reciproc de la înaltimea zgârie-norilor lor din New York. Seful îl angajeaza pe Slevin sa îl ucida pe iubitul fiu al Rabinului - un homosexual - dupa ce Rabinul este presupus a fi vinovat de moartea fiului Sefului. Si Rabinul vrea sa scape de Sef. Multe mutilari si afaceri încurcate.

Dintre aspectele de apreciat ale filmului primul ar fi jocul actorilor, inclusiv al lui Bruce Willis în rolul asasinului Mr. Goodkat (angajat pentru "toate treburile pe care nimeni altcineva nu le-ar face"), angajat de Sef, si al lui Stanley Tucci în rolul detectivului pe urmele lui Slevin. Filmul contine unele secvente pline de suspans si câteva întorsaturi inteligente si surprinzatoare. Dar filmul regizorului Paul McGuigan si al scenaristului Jason Smilovic nu aduce în final ceva surprinzator. Ceea ce îi scade cel mai mult din valoare este penetrantul motiv al razbunarii.

Filmul contine numerose scene violente si sângeroase (dar scurte), blasfemii si limbaj vulgar, întâlniri sexuale cu nuditate, si prezinta activitati ilegale. Biroul pentru Film al Conferintei Episcopilor Catolici Americani clasifica filmul cu O - adica ofensator moral. Asociatia Americana pentru Filme îl clasifica cu R - adica acces restrictionat.sursa imaginilor:
http://www.slevin-movie.com/


mai multe imagini din film


Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/recenzii.asp?filme=on&id=293
Vă rugăm să respectați drepturile de autor