www.profamilia.ro /meditatii.asp?
 
 MEDITATII 


Reflectia saptamânii
Diversi autori ne ofera în fiecare saptamâna câte o meditatie. O puteti primi prin email daca va abonati la acest serviciu, oferit de ProFamilia (a se vedea: abonamente).
   
Imitatiunea lui Cristos
"Recomandând aceasta carte, ne rugam ca un numar cât mai mare de frati si surori din Biserica Catolica sau din afara ei sa guste din pacea si echilibrul sufletesc ce izvorasc din meditarea ei." (IPS Ioan Robu) [Text disponibil si ca eBook.]
 
Meditatii la Calea Crucii
Am reunit aici meditatii ce pornesc de la Statiunile Caii Crucii, scrise fie pentru Vatican, fie pentru ProFamilia.ro!
   
Meditatii la misterele Rozariului
Am reunit aici meditatii pe marginea celor 20 de mistere ale Rozariului, scrise special pentru ProFamilia.ro, la un an de existenta!
 
Pâinea zilnica a cuvântului
Din cartea "Pâinea zilnica a cuvântului. Comentariu la lecturile feriale ale Liturghiei, ciclul I si II" am selectat meditatiile de Postul Craciunului si Postul Mare.
   
Meditatii zilnice
Meditatii zilnice pentru perioada Postului Mare 2006, scrise de Don Schwager.
 
Sa educam prin pilde si povestioare
Fr. Daniel Ciobanu FSC, a strâns 345 pilde si povestioare care invita la reflexie. Ele sunt grupate în aceasta carte pe categorii: Craciun, vacanta, casatorie/familie, sensul vietii etc.
   
Meditatiile pr. Cantalamessa
Diverse meditatii sustinute de regula în fata Papei si apropiatilor sai de catre predicatorul papal, pr. Raniero Cantalamessa.
 
Tacerea, atribut divin
Isus Cristos, din iubire fata de noi, insultat si învinuit în fata lui Pilat, a pastrat cea mai miraculoasa tacere. Tacerea face parte din crucea de fiecare zi, pe care trebuie sa o îmbratiseze fiecare crestin si sa-l urmeze pe Cristos.
   
Forja
"Sfintenia nu consta în a face lucruri mari... Pentru tine consta în a te mistui pâna la ultima fibra, slujind pe Dumnezeu acolo unde te va trimite El." (Sf. Josemaria Escriva, fondatorul Opus Dei)
 
Vocatia mea este iubirea
"Doamne Isuse, deschide-mi cartea vietii: priveste sa vezi ce au facut sfintii pentru Tine. Toate acestea as dori sa le fac eu pentru Tine, sa îndur pentru Tine, sa rabd pentru Tine!" (Sf. Tereza a Pruncului Isus)
   
Fericirile
În tot ce face, omul cauta fericirea. Fericirea este necesara pentru viata noastra asa cum oxigenul este necesar pentru plamânii nostri, asa cum sângele este necesar pentru organismul nostru.
 
Calea Crucii audio
Calea Sfintei Cruci in format audio, pregatita de tinerii din Iasi cu ocazia Marelui Jubileu din anul 2000.
   
 

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/meditatii.asp?
Vă rugăm să respectați drepturile de autor