www.profamilia.ro /intrebi.asp?
 
 Tu întrebi 

Anuta întreaba:

Sunt creotina ortodoxa, casatorita în afara ?arii cu un ceta?ean strain. Pe fiul meu l-am botezat în religia so?ului meu, protestant luteran-evangelist. Pot sa îl botez pe fiul meu oi la ortodocoi, când voi veni în ?ara? Sau macar sa merg cu el la biserica oi sa ne dea preotul o binecuvântare oi din partea Bisericii Ortodoxe.

citeste raspunsul

Vezi arhiva

Aceasta sectiune va sta la dispozitie pentru a raspunde diverselor întrebari care vi le puneti legate de credinta, si la care poate nu gasiti un raspuns. Desigur, intentia noastra nu este de a deschide o modalitate de consiliere spirituala on-line, ci mai degraba de a crea o posibilitate rapida de raspuns la întrebari legate de domenii precum sacramentele, morala, dogmatica, ecumenismul, viata spirituala, planificare familiala, etc. Întrebarile Dvs vor fi înmânate unor specialisti în domeniu, care vor cauta sa raspunda cât mai rapid. Ele vor fi publicate pe sit si trimise prin email celui ce a întrebat.

Sectiunea "Tu întrebi" gazduieste si raspunsurile date de pr. Saunders în publicatia "Catholic Herald". Mai jos sunt ultimele întrebari si link catre rubrica pr. Saunders pe situl ProFamilia.

10.01.2006: Folosirea întregii creatii
29.11.2005: Primul Craciun a fost la 25 decembrie?
22.11.2005: Cred catolicii în purgatoriu?
27.09.2005: Rugaciunea la Arhanghelul Mihail
13.09.2005: Sf. Elena si adevarata Cruce

Va recomandam trei colectii de întrebari, care nu au fost puse de vizitatori ci sunt preluate din diverse surse.


întrebari pe teme de morala
(269 de întrebari)

întrebari despre euharistie
(21 de întrebari)

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/intrebi.asp?
Vă rugăm să respectați drepturile de autor