www.profamilia.ro /familia.asp
 
 FAMILIA 


Manualul mirilor
O excelenta lucrare ce reuneste numeroase informatii bine de stiu de catre cei care se pregatesc la casatorie, dar si de cei casatoriti deja. Un adevarat manual!
   
Cartea de aur a familiei
O lucrare scrisa cu mare daruire, pentru familii. Ea a aparut în seria Biblioteca AGRU.
 
Marturii
Întâmplari extraordinare nu se petrec doar în filme, ci si lânga noi. Va invitam sa rasfoiti colectia de marturii selectate din diverse surse.
   
Familia crestina, încotro?
Numarul 8 al prestigioasei reviste "Dialog Teologic" editata la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi a fost dedicat Familiei, sub tema de mai sus.
 
Pregatire la Sacramentul Casatoriei
Misionarii Cuvântului Divin, sau Verbitii, din Traian, jud. Neamt, au tradus si elaborat din limba italiana aceasta lucrare adresata în primul rând logodnicilor.
   
MSA Dossier: Familia
De-a lungul întregului an 2003, Mesagerul Sfântului Anton a dedicat rubrica Dossier familiei, prin diferite articole reunite de noi aici.
 
Curier juridic
Va oferim o serie de articole pe teme juridice, preluate din rubrica cu acelasi nume, care cuprinde raspunsuri la întrebarile cititorilor, din revista "Lumina crestinului" de la Iasi.
   
În apararea sanatatii
Va oferim o serie de articole pe teme medicale, preluate din rubricile de specialitate din revistele "Lumina crestinului", "Mesagerul Sfântului Anton", "Viata Crestina".
 
RECOMANDARI din alte situri

Mamele cunosc desigur revista dedicata lor: "Mami". Ea ofera lunar numeroase articole interesante, pe diverse teme.

Parintilor le este dedicat situl Parinti.com. Situl include multe materiale interesante si utile, printre care si o baza de date de nume pentru copii, multe cu explicatia etimologiei lor.

"Lumea piticilor" este un sit dedicat copiilor. De fapt parintilor, pentru copii. Asa ne spune si subtitlul sitului: "Internetul parintilor".

aveti sugestii de alte recomandari?
atunci contactati-ne!

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/familia.asp
Vă rugăm să respectați drepturile de autor