www.profamilia.ro /divertisment.asp
 
 DIVERTISMENT 


Rebusuri
Fie ele pentru copii sau pentru adulti, rebusurile selectate aici ofera o modalitate utila de a pune la lucru materia cenusie, sub forma unui joc. Traiti satisfactia completarii unui rebus!
   
Puzzle online
Nu trebuie sa descarcati nimic. Daca aveti Java instalat putetii juca aceste puzzle-uri chiar din navigator!
 
Puzzle-mania
O colectie în crestere de puzzle-uri pentru întreaga familie: simple si mai grele, cu imagini din diferite domenii! Sunt mici, deci se descarca repede!
   
Jocurile noastre!
ProFamilia are si o productie proprie de jocuri! Sunt de regula jocuri pentru cei mici, dar si jocuri de gândire pentru cei mari. 100% gratuite! 100% curate!
 
Origami
"Ori" înseamna a îndoi, iar "gami" hârtie, astfel ca origami se poate traduce simplu prin "îndoirea hârtiei". Peste 100 de modele de origami sunt la doar câteva clickuri de tine.
   
Jocuri Flash
Daca vrei sa te relaxezi putin, noi am ales pentru tine câteva jocuri realizate în Flash. Sunt jocuri clasice dar si jocuri poate necunoscute de tine. Se încarca repede si îti pot oferi minute bune de relaxare!
 
Sudoku
Rebusul fara cuvinte sau Cubul Rubik al secolului XXI. Sudoku - un joc devenit în doar câtiva ani atât de celebru!
   
Jocuri java
Aproape sigur ca programul cu care navigati pe situl nostru acum, suporta Java. Atunci de ce sa nu încercati urmatoarele jocuri?
 
Coltul vesel
Am cules aici diferite materiale, de la bancuri la perle, atât religioase cât si nereligioase. În functie de sensibilitati si gusturi, unii le vor gusta, altii nu.
   
Pilde si glume
O culegere de pilde, glume si anecdote, rodul "documentarii" preotilor Alois Moraru si Francisc Cosa.
 
Diverse
Jocuri memo si altele!
   
 

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/divertisment.asp
Vă rugăm să respectați drepturile de autor