www.profamilia.ro /apologetica.asp?urme
 
 APOLOGETICA 

Urmele lui Dumnezeu
IPS Ioan Ploscaru

achizitionare: 28.03.2005; sursa: Editura Signata

PREFATA

Cartea pe care o veti citi este un Abecedar ai credintei pentru cei care nu au studiat religia si încearca acum sa se initieze. Poate sa fie si un îndrumar pentru cei care doresc sa învete pe altii elementele credintei.

Doua lucruri sunt absolut necesare pentru mântuire: Sf. Apostol Pavel scrie catre Evrei, ca tot cel ce vrea sa vina la Dumnezeu este dator sa stie ca "El exista si ca este rasplatitor!" (Evrei 11, 6). Existenta lui Dumnezeu si rasplata Lui sunt adevaruri absolut necesare si omul trebuie sa le cunoasca si sa le admita.

În aceasta carte veti afla dovezi despre existenta lui Dumnezeu, clare pentru orice minte sanatoasa, precum si exemple de rasplatirea binelui si pedeapsa pacatului. Cele mai multe exemple si citate sunt ale autorilor care nu mai sunt în viata, caci cei care traiesc se mai pot schimba, din credinciosi pot sa devina necredinciosi, si invers.

Dorim ca aceasta carte sa ajute pe cititori sa se întareasca în credinta, sa caute virtutea si dragostea de Dumnezeu si de aproapele, singurele valori eterne, care aduc sufletului omenesc pacea si adevarata bucurie.

Autorul

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/apologetica.asp?urme
Vă rugăm să respectați drepturile de autor