www.profamilia.ro /Index.asp?
 
 Bine ati venit Shemà noule Israel
Un al doilea curs, al aceluiasi pr. Iosif Bisoc, OFMConv, de Teologie fundamentala. 10 capitole ce abordeaza teme de mare interes.
   
O vorba sincera cu fetele
"Nu mai esti copil si nu-ti place daca altii te trateaza asa. Ai deja 13-14 ani sau poate mai mult. De când ai împlinit 12 ani ai început sa te lovesti de o multime de probleme..."
 
Poruncile în credinta catolica
Din "Credinta catolica - cateheza pentru adulti", am preluat pasajele referitoare la porunci. Lucrarea a fost editata de Conferinta Episcopala Belgiana, aparând în 1991 si în limba româna.
   
Semnele mântuirii
Liturgia crestina catolica
Din cartea cu acest tilu, aparuta la Editura ARCB, si avându-l ca autor pe pr. Claudiu Dumea am selectat lectiile dedicate sacramentelor.
 
În apararea sanatatii
Va oferim o serie de articole pe teme medicale, preluate din rubricile de specialitate din revistele "Lumina crestinului", "Mesagerul Sfântului Anton", "Viata Crestina".
   
Catehismul Bisericii Catolice
Va oferim pentru moment Prologul si Partea întâi - despre Marturisirea de credinta - din Catehismul Bisericii Catolice, lucrare fundamentala publicata la Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti.
 

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/Index.asp?
Vă rugăm să respectați drepturile de autor