pregateste pagina pentru tiparire

 
 APOLOGETICĂ 

Urmele lui Dumnezeu
IPS Ioan Ploscaru

achizitionare: 28.03.2005; sursa: Editura Signata

PREFAȚĂ

Cartea pe care o veți citi este un Abecedar ai credinței pentru cei care nu au studiat religia și încearcă acum să se inițieze. Poate să fie și un îndrumar pentru cei care doresc să învețe pe alții elementele credinței.

Două lucruri sunt absolut necesare pentru mântuire: Sf. Apostol Pavel scrie către Evrei, că tot cel ce vrea să vină la Dumnezeu este dator să știe că "El există și că este răsplătitor!" (Evrei 11, 6). Existența lui Dumnezeu și răsplata Lui sunt adevăruri absolut necesare și omul trebuie să le cunoască și să le admită.

În această carte veți afla dovezi despre existența lui Dumnezeu, clare pentru orice minte sănătoasă, precum și exemple de răsplătirea binelui și pedeapsa păcatului. Cele mai multe exemple și citate sunt ale autorilor care nu mai sunt în viață, căci cei care trăiesc se mai pot schimba, din credincioși pot să devină necredincioși, și invers.

Dorim ca această carte să ajute pe cititori să se întărească în credință, să caute virtutea și dragostea de Dumnezeu și de aproapele, singurele valori eterne, care aduc sufletului omenesc pacea și adevărata bucurie.

Autorul


 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire